Ai redescoperit pasiunea pentru lectura? Ai in familie persoane iubitoare de carte? E timpul atunci sa-ti creezi un colt de rai, un loc frumos, confortabil si functional in care sa te cufunzi in lumea cartii.

Ce locatie alegem?

 

Alegem un loc linistit, izolat, departe de zgomotul strazii sau locul de joaca al copiilor. Fie ca este un colt de sufragerie, birou, mansarda un coridor sau chiar o nisa, asigura-te ca nu esti deranjat. In plus, ai nevoie de lumina. O fereastra mare este ideala pentru a te bucura de lumina naturala.

Ce mobilier alegem?

 

 

Colt de rai

Pentru un colt de lectura, unele piese de mobilier sunt absolut esentiale.

In primul rand este nevoie de o biblioteca. Ea ne ajuta sa depozitam, sa organizam si sa clasificam cartile noastre, astfel incat sa le gasim foarte repede si sa le avem la indemana. Ea trebuie sa fie solida, cu dimensiuni adaptate numarului de carti. Dimensiunile sunt determinate de mărimea, greutatea și numărul cărților dvs.

 

La Mobchic Boutique, puteti gasi biblioteci pentru toate gusturile, adaptate spatiului disponibil. Realizate din lemn masiv, solide si atemporale, ele pot fi personalizate prin culoare sau decorate cu mici elemente de pictura.

 

Astfel, pentru un spatiu mic, se pot alege:

Biblioteca cu 2 sertare

 

Sau Biblioteca living Natura

 

Pentru iubitorii de lectura, care-si dedica livingul acestui hobby, putem oferi:

 

Mobila living Biblioteca cu usi glisante

 

sau Biblioteca pentru birou Marco Polo

Colt de rai

Fotoliul sau canapeaua sunt de asemeni indispensabile. Criteriile de alegere sunt dimensiunile, confortul si sa fie in armonie cu restul decorului. Alegeti-le in stilul potrivit, pentru propriul rasfat.

Pentru spatii mici, ideal ar fi un fotoliu cu taburet pentru a-ti sprijini picioarele.

 

Fotoliu Diana

 

Taburet baroc din lemn

Taburet baroc din lemn

 

Elegante, confortabile, confectionate din lemn masiv, ele pot aduce un strop de frumusete si caldura unui spatiu dedicat sufletului tau.

Pentru un plus de confort, pentru cartea preferata, lampadar, ochelari sau un ceai fierbinte, alege si o masuta. Poti opta pentru o piesa simpla, amplasata in lateral.

Masuta inalta sufragerie

sau Masuta lemn cu sertar

 

ori, pentru o zona de perete neacoperit, o minunata  Consola perete

 

 

Pentru spatii generoase si extrem de feminine, una din dormezele oferite de Mobchic Boutique pot fi o solutie ideala pentru coltul tau de rai.

 

 

 

 

Astfel, Dormeza din lemn Birillo

 

 

 

Sau supereleganta Dormeza Sofia, pentru printi si printese

 

Dormeza Sofia

 

Nu uita decorul

Daca pana aici ai reusit sa iti alegi mobila potrivita pentru stilul tau, gandeste-te si la decoratiuni. Posibilitățile sunt numeroase.

Un covor sau o mica carpeta pentru a completa spatiul. Daca iti plac pernele, nu ezita sa le folosesti. Pentru o mai mare originalitate, vă puteți gândi la decorarea pereților. Autocolante, afișe, rame de tablouri sau picturi, depinde de dvs. să alegeți obiectele decorative pe care să le adăugați.

Puteti alege unul sau mai multe tablouri de pe site-ul nostru,

Concepute intr-un design propriu cu o grafica originala, pentru interioare in stil clasic sau modern, ele reprezinta o varianta mai putin costisitoare pentru a invita arta in casa ta.

 

Tablou canvas Night Ballerina

 

sau  Tablou canvas Fox

 

Sunt doar cateva din propunerile noastre. Nu trebuie sa uiti ca spatiul este dedicat relaxarii. Evita sa il supraincarci. Simplitatea, eleganta si confortul sunt cheia unei zone pline de farmec.

 

De ce sa cumperi totul de la noi?

 

Piesele de mobilier sunt extrem de bine lucrate. Iti poti alege culoarea lemnului si tapiseria dintr-o gama larga de nuante si modele astfel incat sa creezi un spatiu unitar. Le poti chiar decora cu elemente de pictura, realizate manual. Nu trebuie decat sa iti imaginezi…