Cum platesc?

Plata online securizată, prin intermediul card-urilor bancare, de debit sau de credit, emise oriunde în lume, cu sigla VISA, VISA Electron, MasterCard sau Maestro. Tranzacțiile vor fi realizate in RON(moneda națională a României) indiferent de moneda valutară a card-ului bancar utilizat. Menționăm că tranzacția electronică va fi realizată în condiții de maximă securitate pe platforma de ecommerce PlataOnline.com, website ce nu vizualizează si nu memorează nicio informație confidențială aflată pe card-ul dvs.

Depunerea de numerar, este varianta de plată ce poate fi folosită doar pe teritoriul Romaniei. Plata comenzii se va efectua la orice casierie Banca Transilvania, și nu necesită completarea de formulare tipizate in interiorul băncii.
Conturile noastre:
Titular cont:
Cont BANCA TRANSILVANIA: RO56BTRLRONCRT0285694301
Confirmarea plății se va face telefonic. Chitanța bancară astfel obținută, reprezintă dovada dvs. de plată. Vă rugăm sa o păstrați, cel puțin, până în momentul în care comanda dvs. a fost livrată.

Ordin de plată sau transfer bancar este modalitatea de plată ce poate fi folosită de clienții persoane fizice sau juridice, de oriunde din lume. Menționăm că pentru transferurile din conturi deschise la sucursale bancare din Romania, termenul mediu de finalizare este de 1 zi lucrătoare. In cazul transferului internațional, perioada poate varia pana la 10 zile lucrătoare. Va rugăm să luați în considerare faptul că o comandă poate fi livrată, numai după ce transferul bancar s-a finalizat.

Pe pagina intitulată Detaliile cumparatorului introduci detalii de contat si de facturare. Email-ul și numărul tău de telefon sunt foarte importante – introdu-le corect! Pe email vei primi notificări și confirmări de comandă, de plată și de livrare. Emitem factura fiscală pentru orice comandă plasată pe site-ul nostru. După ce ai completat toate detaliile mergi mai departe cu butonul Finalizare comanda. Vei ajunge apoi pe pagina dedicată modalităților de plată(click aici pentru detalii).
(print screen ).

S.C. Newomly Consulting S.R.L. îşi rezerva dreptul de a solicita plata unui avans de 30% din valoarea comenzii lansate pe site-ul nostru. Odata lansata comanda, veti primi factura fiscala care poate fi achitata cu card, cu OP, paypal sau depunere numerar in contul firmei. Neplata avansului în termen de 48 de ore duce automat la anularea comenzii. Prin plata avansului, Clientul acceptă Termeni şi Condițiile afișate pe site, iar comanda va fi plasată la furnizor. Restul sumei de plată se achită ramburs, la primirea coletului sau plată cu card, plată cu OP, paypal sau depunere numerar în contul firmei, înainte de livrarea produselor.

Detalii plată

S.C. Newcomly Consulting S.R.L,
sediul str. Oituz nr. 52, loc. Popești Leordeni, jud. Ilfov
J23/281/2018,
CUI RO34029559
titulară a contului nr. RO56BTRLRONCRT0285694301
Banca Transilvania
Dovada plăţii poate fi trimisă la adresa de e-mail [email protected]