DECORAREA PIESELOR DE MOBILIER

Decorarea pieselor de mobilier. Va prezentam o gama larga de posibilitati de decorare a pieselor de mobilier prezente in magazinul nostru. Decorare realizata manual, prin tehnici traditionale, care au invins trecerea timpului. Astfel, fie ca vorbim de o masuta, noptiera, comoda sau orice alta piesa de mobilier, vrem sa fim siguri ca in final veti achizitiona o mica opera de arta care sa va lumineze sufletul si casa.

Va oferim produse cu finisaje premium, executate cu mare atentie pentru detalii. Piesele de mobilier personalizate de fiecare dintre clientii nostri, sunt unice, mici opere de arta care imprima caselor noastre o nota de eleganta delicata si o valoare artistica deosebita.

Termenul de livrare este de 4- 6 saptamani. Nu putem sa va multumim pentru rabdare, decat printr-un produs de o calitate peste asteptari.

 

DECORAREA CU FOITA DE AUR SAU ARGINT

Decorarea pieselor de mobilier cu foita de aur sau argint.

Elementele de sculptura, muchia blatului, ramele oglinzilor pot fi decorate cu foita aurie sau argintie, putin antichizate, cu un efect de maxima eleganta.

 

Masuta cu blat de sticla

 

 

Masuta ovala living

 

 

Masuta cu blat din sticla

 

 

Vitrina din lemn

 

Vitrina Marco Polo

Bancheta o persoana
Decorarea pieselor de mobilier

Bancheta o persoana Egizia Bracciola

 

INTARSIA

Decorarea pieselor de mobilier, prin intarsia.

Cei care iubesc mobilierul original și rafinat nu pot să nu fie încântați de mobilierul incrustat. Acesra este capabil să aducă casei noastre o notă de eleganță delicată și o valoare artistică deosebită. Se remarcă, dintr-o privire, prin modelele frumoase care le acoperă: decorațiuni florale, geometrice, fugitive sau abstracte.

Intarsia se poate regasi pe toate tipurile de mobilier: mese, rafturi, ramele oglinzilor, dulapuri, noptiere, biblioteci..

Mobilierul decorat cu această tehnică poate fi introdus surprinzător de bine, atât într-un decor tradițional, cât și într-o casă în stil contemporan și inovator, ca element contrastant, de mare eleganta. Intarsia consta in realizarea unor imagini prin combinarea unor piese mici (fasii) din diferite esente de lemn. Acestea sunt incrustate in structura piesei de mobilier. Sunt folosite esente de mahon, nuc, arțar, palisandru care pot fi alternate cu materiale mai neobișnuite, cum ar fi abanosul, fildeșul.

Fiecare piesa de mobilier astfel decorata este o mica capodopera artistica.

Iata cateva modele pe care vi le propunem, dar nu sunt singurele…

 

Decorarea pieselor de mobilier

Decorarea pieselor de mobilier

Decorarea pieselor de mobilier

 

DECORURI PICTURA. MOBILIER PICTAT

Decorarea pieselor de mobilier, cu elemente pictate

 

Personalizare care ofera simplitate și armonie cu mediul înconjurător, datorită lustruirii exclusive cu lac și alcool, total natural. Această gamă de mobilier amintește de stilul tirolian și provençal. Mobilierul pictat poate fi introdus în interioare shabby chic sau country. Se pote aplica pe usi, sertare, tabliile patului sau blatul meselor.

Desi mobilierul pictat este un tip de mobilier destul de costisitor, pentru cei care prețuiesc unicitatea și originalitatea, este o investiție minunată și valoroasă. Avem disponibile o gama larga de decoratiuni pictate, cateva exemple vi le prezentam mai jos.

 

cufar cu 2 sertare

 

Cufar cu 2 sertare

 

MOBILIER DECORAT CU FINISAJE DIFERITE

Decorarea pieselor de mobilier, prin combinarea mai multor finisaje.

 

Iti poti transforma piesa de mobiier asortand tipuri de finisaje diferite,pe blatul meselor, al comodelor, usile sau sertarele unei bibliteci sau vitrine.

 

Masuta cu un picior

 

Masuta cu un picior Intarsiata

 

Masa dining

 

Masa dining

 

comoda

 

Comoda cu 2 usi

 

 

Pat single lemn masiv

 

Mobila dormitor set COMP210

 

Pat matrimonial traforat

Mobila dormitor set COMP89

Pentru detalii sau orice alta informatie, va rugam sa ne contactati la Contact.