Cine Suntem

Mob Chic Boutique

Povestea noastra

Suntem o mica familie, mama si fiica, care au aceleasi valori: credem in oameni, nu ne plac tiparele si admiram creativitatea. Ne-am ocupat de cu totul altceva pana acum doi ani cand, am fost puse in situatia de a mobila un apartament proaspat achizitionat.

Cate magazine, cate site-uri, cati producatori cat timp pierdut si cate strategii…Pentru noi, amenajarea unei case este o investitie foarte importanta, o facem pe termen lung si ne creeaza confortul si bucuria unui spatiu intim.

Ne doream un singur stil, un singur furnizor pentru un spatiu uniform, mobilier rezistent si usor de intretinut. Si am gasit, ne-a placut, am cumparat si am testat, apoi ne-am intrebat daca mai sunt si alti oameni care gandesc la fel ca noi si cum am putea sa le oferim din experienta noastra.

Asa s-a nascut ideea si de aceea suntem astazi in casele voastre bucurandu-ne impreuna de piese de mobilier confectionate pe dorintele fiecaruia. Culori variate de lemn, tapiterii elegante si de foarte buna calitate, frumos lucrate si cu mare atentie nu pot aduce decat o nota de personalitate in casa ta.

De ce sa ne alegi pe noi?

Calitatea produselor este deosebita, confectionarea si finisarea lor este realizata integral in Italia, de catre artizani traditionali, meserie transmisa din generatie in generatie. Materialul folosit este exclusiv lemn din esente diferite pentru fiecare tip de mobila. Placajul sertarelor si spatele sunt realizate cu multistrat.

Va oferim produse cu finisaje premium, executate manual si cu mare atentie pentru detalii. Piesele de mobilier personalizate de fiecare dintre clientii nostrii sunt unice, mici opere de arta care imprima caselor noastre o nota de eleganta delicata si o valoare artistica deosebita.

Termenul de livrare este de 4-6 saptamani si, nu putem sa va multumim pentru rabdare, decat printr-un produs de o calitate peste asteptari.

Stofele folosite pentru tapiserii, de cea mai buna calitate, confera eleganta si durabilitate. Piesele de mobilier pot fi tapitate in combinatii diferite, astfel incat fiecare produs de pe site-ul nostru poate deveni o creatie a ta.

Poti achizitiona piesele de mobilier in timp, fara pericolul de a avea diferente de culoare pentru lemn. Nu te ingrijora, gasesti la noi toate aceste informatii. La final, rezultatul nu poate fi decat un spatiu uniform si armonios.

Elementele de sculptura folosite in ornarea produselor sunt executate manual, cu mare grija si atentie pentru fiecare detaliu. Ele pot fi acoperite cu foite aurii sau argintii, in stil antichizat, astfel incat sa inviti in casa ta o mica opera de arta, amprenta personalitatii fiecaruia dintre noi.

Pretul produselor de pe site-ul nostru este transparent. Nu vrem sa te naucim cu costuri suplimentare.

Toate produsele de pe Mobchic pot fi reparate sau modificate, daca in timp, vrei sa redecorezi. Le poti schimba culoarea, le poti picta sau retapita astfel incat sa le transformi in ceva nou. E mult mai economic.

Simte-te liber sa amesteci stilurile. Daca preferi un stil minimalist, industrial sau scandinav nu ezita sa le combini. Atemporale, cu linii curbate si clare, o piesa mica de mobilier in stil clasic sau baroc se integreaza perfect in spatiul tau. În acest fel, te poti bucura de farmecul mobilierului clasic, amplasat intr-un decor modern.