Cine Suntem

Mob Chic Boutique

Indiferent cine suntem, ce varsta avem sau pe unde am calatorit, toti am avut o clipa in care am constientizat ca suntem copiii acestei planete. Respiram odata cu ea, plangem sau ne bucuram impreuna, traim, murim si ne nastem din nou odata cu ea.
In fiecare zi, in fiecare clipa, noi facem o alegere. Traim in zgomot, agitatie, tumult, sirene, betoane si sticla, televizoare, telefoane… si uitam ca fericirea pe care o cautam este in fiecare din noi, in bucuria sufletului nostru, in spectacolele fiecarui anotimp si in frumuseta ireala a planetei.
Aduceti in casele voastre, in sanctuarele voatre, o farama de natura pentru a va bucura sufletele, simtiti fosnetul frunzelor, caldura soarelui, simtiti cum creste iarba, pacea si linistea oferite dintr-o mare iubire de mama noastra, Pamantul.
Piesele de mobilier din lemn masiv, pe care vi le supunem atentiei sunt confectionate din lemn si iubire, de catre artizani italieni printr-o traditie veche si totusi nemuritoare. Simple, gratioase, elegante, pentru case spatioase sau mai mici, ele ne pot aduce linistea si bucuria de care cu toti avem nevoie.
Nu trebuie decat sa ne imaginam…