Va oferim o gama larga de finisaje executate manual, de o calitate deosebita, astfel incat fiecare piesa de mobilier poate fi o creatie a celui care o comanda. Executarea manuala ofera unicitate fiecarui produs si este rezultatul talentului si artei producatorului artizan. Tehnologia de finisare difera pentru fiecare tip de lemn folosit in fabricarea mobilei si are drept scop protectia, cresterea rezistentei la lovituri accidentale si nu in ultimul rand un design deosebit.

FINISAJE  LEMN

Ofera un aspectul cald al texturii de lemn, luminos și natural oricarei piese de mobilier. Se poate asorta si cu mobilier colorat in nuante cu contrast puternic, in interioare minimaliste.

Nuc mediu, B101

 

 

Cires B133

 

 

masuta diana

 

Bassano D105

 

Finisajul Bassano este obținut printr-un proces special de fabricație care orneaza suprafata cu dungi fumurii, intunecate, de culoarea nucului.

bancheta roma

 

Culoare miere, B136

 

 

C102- cires antichizat

 

 Umbre in nuanta de cires, de la deschis spre inchis , finisaj pentru mobilier antichizat.

 

 

 

 

C146, C147

 

finisaje obtinute prin aplicarea unei rasini naturale (shellac), una din cele mai vechi tehnici aparute in Anglia, sec XVII. Este o tehnica care necesita mult timp, se executa manual si consta in aplicarea sucesiva a mai multor straturi in vederea protejarii lemnului si obtinerea unei suprafete fine si lucioase. Ambele finisaje prezinta mici lovituri innegrite caracteristice mobilierului vechi, marcat de trecerea timpului.

 

 

FINISAJ LACUIT

 

Finisajul lăcuit este o opțiune ideală atât pentru cei care preferă interioarele cu un design minimalist, cât și pentru cei care caută un rezultat cu un impact estetic puternic. El aduce lumina camerelor noastre, prin reflexie puternica. Mobila clasica lacuita poate fi infrumusetata cu finisaje executate manual, rezultat al abilităților mesterilor, cu efecte cromatice unice. Prin aceasta tehnica obțineți o intensitate de culoare și strălucire care nu este comparabilă cu alte finisaje. Procesele care duc la realizarea lacului determină calitatea, aspectul și, mai presus de toate, prețul mobilierului.

 

ALB OPAC (LAPTOS), C115

 

Raft din lemn Sagomati

 

 

D114-ALB LUMINOS

 

 

IVOIRE, C106. Poate fi ornat cu foita aurie.

 

 

 

NEGRU D108. Poate fi ornat cu foita argintie

Bancheta o persoana

 

Bej, cod D163

 

 

 

D 148

Alb opac, fara patina, cu linii subtiri in nuanta de nuc, amplasate pe muchiile ascutite ale piesei de mobilier- efect antichizat

 

 

Nero consumato cillegio-E152

negru opac, fara patina, cu linii subtiri in nuanta ciresului, amplasate pe uchiile ascutite ale piesei de mobilier.

 

 

D 123, Alb patinat