Ai probleme cu mobilarea holului de la intrare? Stai linistit! Noi avem solutii!

Intrarea in casa, sau apartament, a reprezentat intotdeauna o problema. Spatiul mic si ingust, te limiteaza in ideile pe care le ai pentru a-l mobila.

Stilizarea holului de la intrare, aduce insa, o energie pozitiva intregii locuinte,astfel incat, merita sa-ti petreci mai mult timp, in a cauta idei si a adauga un pic de personalitate si functionalitate acestuia.

 

Ia in calcul functionalitatea

Inainte sa incepit sa-l mobilezi, ia-ti timp si gandes-te cum vei folosi pe viitor, spatiul respectiv. De ce este important? Pentru ca te ajuta sa-ti gasesti elementele centrale, in jurul carora vei aranja intreaga intrare. Odata stabilite ideile centrale, restul vine de la sine.

1.Cuierul

Cuierul este prima optiune la care ne gandim, cei mai multi dintre noi, atunci cand vine vorba despre mobilarea holului. Este cea mai comuna piese de mobilier, dar una foarte functionala. Are suficient spatiu de depozitare, atat pentru incaltaminte, cat si pentru haine. Daca ii pui si o oglinda, mai poti arunca un ochi peste tinuta inainte de a iesi din casa.

Poti alege un cuier cu bancuta, astfel incat sa-ti fie mai usor sa te incalti sau descalti. Pe site-ul nostru, gasesti o intreaga colectie de cuiere, din lemn masiv, extrem de functionale pentru a-ti satisface toate nevoile!

 

cuier

2.Consola de perete

Daca nu te-am convins, din articolele trecuta, in cate feluri poti utiliza aceasta piesa de mobilier, adesea uitata, iti prezentam acum o noua varianta. Asezata la intrarea in casa, consola, nu doar ca nu ocupa foarte mult loc, dar este si un spatiu de depozitare a obiectelor mici ( chei, geanta, scrisori).  Consola este, insa, suficient de incapatoare, astfel incat sa o poti decora cu diverse obiecte, pentru a-ti infrumuseta holul.

Mobilier Consola

Nu ai, insa suficient spatiu pentru ea? Poti alege o consola de perete, astfel incat sa eficientizezi folosirea spatiului pe verticala.

Uite propunerea noastra:

Consola perete

3. Pantofarul

Da, inca exista! Iar, la noi pe site, gasesti modele, nu doar extrem de functionale, dar si foarte chic

Pantofar 4 compartimente Pantofar 3 compartimente Pantofar 2 compartimente

Trebuie doar sa-ti alegi marimea potrivita spatiului de care dispui.

4. Bancheta cu suport

Spatiu de depozitare, loc de stat si extrem de eleganta? Ati ghicit, este bacheta cu suport.

Nu doar ca nu ocupa mult spatiu, dar aceasta poate fi personalizata, prin elegerea culorii lemnului si modelul tapiteriei, astfel incat sa se incadreze perfect, in locuinta ta.

5. Taburetul cu sertare

Nu te-ai gandit niciodata sa pui taburetul la intrare? Daca ti-ai ales deja toate piesele de mobilier si o bancheta iese din discutie, poti alege un taburet cu sertare.

Vezi propunerile noastre:

Pouff mic

Taburet dublu

Tu ce solutii  ai gasit pentru mobilarea holului de la intrare?  Scrie-ne in comentarii!