Livrarea la domiciliu

Livrarea produselor se va face prin curier oriunde în ţară.

Termenul de livrare a produselor este de 4-6 saptamani.

Nu livrăm în afara României.

Mob Chic Boutique. îşi rezervă dreptul de a confirma comenzile înainte de onorarea lor prin contactarea clienţilor.  În situația în care localitatea de destinaţie nu este sub acoperirea directă a firmei de curierat, se vor percepe taxe adiţionale în funcţie de numărul de kilometri suplimentari de parcurs până la destinație. Toate costurile suplimentare de expediere vor fi comunicate clienţilor înainte de livrarea produselor comandate.
În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menţionată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni încă o dată după ce reuşeşte să ia contact cu acesta, după care comanda va fi anulată şi produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.
Recepţia produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună şi corespund cantitativ şi calitativ cu ceea ce s-a comandat. Recepţia este facută în momentul semnării documentelor fiscale legale ce însoţesc coletul. Factura constituie contract de vânzare/cumpărare conform legislaţiei româneşti în vigoare. Clientul îşi exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul că a primit produsele care sunt conforme cu comanda şi cu nevoile acestuia.
Produsele vor fi livrate până în faţa imobilului în care clientul îşi are domiciliul sau sediul. Montajul pieselor de mobilier, precum şi manipularea acestora nu fac obiectul prezentului contract, acestea căzând în sarcina clientului.
Mob Chic Boutique îşi rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de Mob Chic Boutique care includ: greve, acte de terosrism, incendii, explozii, acţiuni guvernamentale, inundaţii, proteste, tulburări civile sau alte impedimente de forţă majoră conform uzanţelor legii româneşti.
Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de Mob Chic Boutique. faţă de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzatoare este valoarea sumei încasate de Mob Chic Boutique. de la acest client.