Ce alegem ?

Cand vine vorba de a cumpara mobilier pentru casa ta, ai multe opțiuni de a alege. Desi cu mult timp inainte mobilierul a fost realizat aproape exclusiv din lemn, acum il puteti gasi intr-o varietate mare de materiale, otel, tesatura, aluminiu si tot mai popularul plastic. Ar trebui sa va mobilati locuința cu unul din aceste materiale sau sa alegeti lemnul? Desi nu detinem noi raspunsul corect, va prezentam in continuare  trei beneficii notabile daca ne decidem pentru mobilier din lemn.

Mobilier din lemn. Beneficii.

Frumusete versatila

Lemnul este unul dintre cele mai populare materiale de pe planetă. Ati observat vreodata cum este posibil ca piesa potrivita de mobilier din lemn sa transforme o cameră intreaga  intr-una calda și primitoare? Asta pentru că lemnul are frumusetea si profunzimea pe care alte materiale de mobilier nu pot spera sa le imite. Daca sunteti in cautarea unor modalitati de a adauga caldura casei dumneavoastre,  o alegere excelenta este sa alegeti mobilier din lemn.

Mobila living cu corpuri suspendate

Lemnul completează practic orice stil de design interior. În timp ce mobilierul din oțel, aluminiu și plastic arată cel mai bine în casele contemporane, lemnul adaugă o atracție vizuală tuturor tipurilor de decor, aducand un strop de natura  caselor noastre.

Durabilitate

Lemnul ramane la fel de frumos odata cu trecerea timpului.  Indiferent daca sunteti în cautarea unei mese sau a unui dormitor nou, doriti ceva pe care să va puteti baza mai multi ani. Unele materiale de mobilier sunt cunoscute pentru ca devin fragile sau se pot rupe în timp, dar lemnul are o reputație impresionanta pentru fiabilitatea lui. Este unul din motivele pentru care scaunul balansoar din lemn al bunicii continua sa fie transmis din generatie in generatie. Mobilierul din lemn este atemporal și solid. Dacă doriti ca mobilierul dvs. sa ramana in familie, pentru generatiile viitoare, alegeti lemnul.

Valoare

Nu este un secret faptul ca mobilierul din lemn costa mai mult decat mobilierul realizat din materiale mai ieftine. Asta pentru ca lemnul are o valoare mai mare decat orice alt material folosit pentru fabricarea mobilierului. Desi veti plati mai mult pentru mobilierul din lemn, veti face o investitie inteleapta. Lemnul durează multi ani, in timp ce materialele ieftine au o durată de viata mai scurta si deci trebuie inlocuite.

Mobilierul din lemn este de asemenea usor de intretinut. In timp ce alte materiale isi pierd aspectul initial, mobilierul din lemn trebuie doar sters periodic cu un detergent specializat.

La Mobchic Boutique avem mobila care bine ingrijita, ar trebui să dureze o viata – in casa ta sau in casa altcuiva. Intelegem ca oamenii se plictisesc sa priveasca la aceleasi lucruri vechi, dar dacă mobilierul tau este bun, gandeste-te sa il pictezi, il poti si transforma sau vinde-l altcuiva care doreste sau are nevoie de el. Aceasta este o practica excelenta, nu numai cu mobilierul ci cu tot ceea ce folosim. Dacă vrem sa traim în mod durabil, este important sa ne întoarcem la elementele de bază si sa reutilizam tot ce este inca de calitate si poate servi unui scop.