Politica de Retur

Clientul primeste produsul/produsele comandate, prin curier, cu optiunea ,,deschidere la livrare” si are posibilitatea de a verifica conformitatea acestora cu specificatiile prezente in paginile de produs.

Clientul are dreptul să notifice în scris Mob Chic Boutique că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanţă.
Mob Chic Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data la produsul returnat ajunge la depozitul nostru.
Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare). Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare si ambalat corespunzator . Mob Chic Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.