Termeni si Conditii

Magazinul nostru respectă standardele TRUSTED.ro și deține Marca de Încredere

Site-ul www.mobchicboutique.ro, numit în continuare MobChic Boutique, este proprietatea S.C. Newcomly Consulting S.R.L, cu sediul în str. Oituz nr. 52, loc. Popești Leordeni, jud. Ilfov, cod poştal 077160, înregistrata la Registrul Comerţului sub numărul J23/281/2018, CUI RO34029559, titulară a contului nr. RO56BTRLRONCRT0285694301 deschis la Banca Transilvania, numită în continuare S.C. Newcomly Consulting S.R.L.

Dreptul de autor al SC Newcomly Consulting SRL asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului Mobchic Boutique – imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, e-mail-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC Newcomly Consulting SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala şi industriala. Folosirea fara acordul SC Newcomly Consulting SRL a elementelor enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei în vigoare.

In cazul în care suspectati ca unul sau mai multe din materialele de pe site-ul www.mobchicboutique.ro încalca legea drepturilor de autor, va rugam sa sesizati acest lucru prin trimiterea unui e-mail la adresa [email protected]

Plasarea unei comenzi pe site-ul www.mobchicboutique.ro implică acceptarea acestor Termeni si Condiții, implicit a modului de comunicare (scrisa – electronica si verbala – telefonica) prin care Vanzatorul informeaza Cumparatorul cu privire la orice detalii referitoare la comanda plasata de acesta din urma.

Dragi clienti, termenii şi condiţiile de mai jos au fost realizate în încercarea de a evita situatiile de disconfort ce pot aparea in randul vizitatorilor sau al clientilor serviciilor oferite de MobChic Boutique . Recomandam citirea acestora cu atentie. Utilizarea acestui site presupune acceptarea acestora.

MobChic Boutique garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor deținute şi transmise prin sistemul său informatic. Primim şi stocăm informaţiile de contact ale tuturor clienţilor noştrii şi le folosim pentru: confirmarea comenzilor, confirmarea de livrare, oferte speciale şi promoţii ale site-ului mobchicboutique.ro, numai cu acordul prealabil al clientului. Datele personale rămân confidenţiale pentru orice persoană fizică sau juridică din afara cercului de angajaţi şi colaboratori ai mobchicboutique.ro. Informaţiile confidenţiale vor fi dezvăluite doar în situaţiile în care legea impune acest lucru.
Pe lângă informaţiile de contact, site-ul mobchicboutique.ro poate stoca, memora, utiliza informaţii de identificare (ex.: cookies, adresa ip, rezoluţie placă video etc.), a vizitatorului sau utilizatorului, cu scopul de a îmbunătăţii navigarea online a acestuia. Putem primi şi stoca informaţii personale ale utilizatorilor şi din alte surse decât cele existente pe site-ul mobchicboutique.ro.
MobChic Boutique certifică faptul că va respecta drepturile clienţilor, conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerţul electronic, precum şi a Ordonanţei nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă cu modificările ulterioare.
MobChic Boutique foloseste măsuri de securitate împotriva pierderii, alterarii sau folosirii greșite a informațiilor care se afla in controlul nostru.
MobChic Boutique nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de erori ale soft-ului sau pentru eventuale erori in securitatea serverului care găzduiește acst site.

Dacă ai optat pentru crearea unui cont personal pe site-ul nostru, eşti responsabil pentru menţinerea confidenţialităţii contului şi a parolei aferente, şi eşti de acord să-ţi asumi răspunderea pentru toate activităţile comerciale întreprinse prin intermediul contului tău şi a parolei. Dacă ai sub 18 ani, poţi folosi site-ul mobchicboutique.ro doar cu implicarea şi aprobarea unui tutore.

Preţurile sunt exprimate în RON cu TVA inclus. Toate tranzacţiile se vor procesa în RON (moneda oficială a României). În cazul plăţilor în valută, banca noastră va efectua schimbul automat în RON la preţul de cumpărare din ziua respectivă.
Ne asumăm dreptul de a modifica preţurile pe site oricând dorim, fără o înştiinţare în prealabil.

Livrarea la domiciliu

Livrarea produselor se va face prin curier oriunde în ţară.

Termenul de livrare a produselor este de 4-6 saptamani.

Nu livrăm în afara României.

Mob Chic Boutique. îşi rezervă dreptul de a confirma comenzile înainte de onorarea lor prin contactarea clienţilor.  În situația în care localitatea de destinaţie nu este sub acoperirea directă a firmei de curierat, se vor percepe taxe adiţionale în funcţie de numărul de kilometri suplimentari de parcurs până la destinație. Toate costurile suplimentare de expediere vor fi comunicate clienţilor înainte de livrarea produselor comandate.
În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menţionată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni încă o dată după ce reuşeşte să ia contact cu acesta, după care comanda va fi anulată şi produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.
Recepţia produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună şi corespund cantitativ şi calitativ cu ceea ce s-a comandat. Recepţia este facută în momentul semnării documentelor fiscale legale ce însoţesc coletul. Factura constituie contract de vânzare/cumpărare conform legislaţiei româneşti în vigoare. Clientul îşi exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul că a primit produsele care sunt conforme cu comanda şi cu nevoile acestuia.
Produsele vor fi livrate până în faţa imobilului în care clientul îşi are domiciliul sau sediul. Montajul pieselor de mobilier, precum şi manipularea acestora nu fac obiectul prezentului contract, acestea căzând în sarcina clientului.
Mob Chic Boutique îşi rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de Mob Chic Boutique care includ: greve, acte de terosrism, incendii, explozii, acţiuni guvernamentale, inundaţii, proteste, tulburări civile sau alte impedimente de forţă majoră conform uzanţelor legii româneşti.
Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de Mob Chic Boutique. faţă de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzatoare este valoarea sumei încasate de Mob Chic Boutique. de la acest client.

SC Newcomly Consulting SRL
Adresa: str. Oituz, nr.52, ap.2, Popesti-Leordeni, jud. Ilfov
CUI:RO34029559
Nr.ord.reg.com.:J23/281/2018
Cont: RO56BTRLRONCRT0285694301
Banca: Transilvania-Sucursala Buzau

Sediu social: Str. Oituz, nr. 52, ap.2, oras Popesti Leordeni, Judet Ilfov

SC Newcomly Consulting SRL, raspunde, pe perioada garantiei, de calitatea produselor comercializate. Garanţia se acorda in conformitate cu prevederile Legii nr. 449/2003 şi O.G. nr. 34/2014 si este valabila la data cumpararii.

In cazul efectuarii unei reclamatii în perioada de garantie, este necesar să prezentati produsul defect împreuna cu accesoriile aferente si copia facturii fiscale de achizitie.

Garantia se pierde în urmatoarele situatii:

  • în cazul interventiilor sau reparatiilor produsului executate de persoane neautorizate
  • în cazul utilizarii produsului pentru alte scopuri decât cele pentru care a fost conceput şi recomandat
  • în cazul nerespectării conditiilor de pastrare, utilizare si intretinere prevazute pe site-ul nostru
  • în cazul deteriorarilor termice şi mecanice ale produselor, datorate incendiilor, accidentelor de orice fel, intemperiilor sau neglijentei în utilizare.

Garantia tuturor produselor de pe site-ul Mobchic Boutique, este de 12 luni.

Daca după achizitie se constata un defect de fabricatie sau de material, clientul are dreptul să ceara repararea sau inlocuirea produsului într-o perioada de maxim 15 zile de la data la care a fost adusa la cunostinta lipsa conformitatii.

Daca inlocuirea produsului nu este posibila, atunci clientul are dreptul să ceara reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea intregii contravalori a produsului neconform.